Open buitentrainingen week 38

Beste leden en toekomstige leden,

Zoals je misschien al hebt gehoord, zijn er momenteel problemen met de ventilatie in de zalen van het sportcentrum. Daarom mogen wij als vereniging komende week niet binnen sporten. We willen nog steeds graag open trainingen aanbieden, dus in week 38 organiseren wij buiten trainingen, naast de U-track en de buiten fitness! (https://goo.gl/maps/Ed5r76EYSJPU3dL58)
De trainer zal aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en tips te geven. Tegen de tijd dat het donker wordt zal het sportcentrum de verlichting naast de UTrack aan doen.

We houden twee trainingen per dag:
– Maandag 14 September 18:30 – 19:45
– Maandag 14 September 19:45 – 21:00
– Woensdag 16 September 18:30 – 19:45
– Woensdag 16 September 19:45 – 21:00 


We zullen de Airtrack opzetten, en we kunnen gebruik maken van de handstandklossen en de paddestoel. Daarnaast kunnen we trainen in de buitengym. Onze trainster zal ook aanwezig zijn, dus vraag vooral tips.

We zullen de luchttumbling opzetten voor springen en series, nemen de ‘mini-mannenbrug’ mee voor handstanden, en de paddenstoel om te leren flanken. Daarnaast mogen we ook gebruik maken van de buiten fitness voor wat turn-/krachtoefeningen.


Aangezien het buiten is, is er geen limiet op het aantal mensen dat mag komen. Dus als je nog niet de kans hebt gehad om je op te geven voor de reguliere open trainingen, kun je nu gewoon komen! Laat even weten dat je komt door de onderstaande enquete in te vullen, zodat we een indicatie krijgen van hoe veel mensen er komen.

De situatie in het sportcentrum is redelijk onzeker, dus we weten niet wanneer we weer binnen mogen gaan trainen. Aan het eind van volgende week zal er een nieuwe update op de site komen over de locatie (binnen of buiten) van de open trainingen van de week daarna.

Als je vragen hebt, stel ze gerust door een mailtje te sturen naar bestuur@linearecta.utwente.nl. We kijken er naar uit om je te zien bij de trainingen volgende week!

Inschrijven buiten trainingen