november 12, 2015

Commissies

Linea Recta zou niet bestaan zonder de vele commissies die verantwoordelijk zijn voor activiteiten, wedstrijden en trainingen. Hieronder vind je informatie over de commissies!

AcCo

De AcCo is de Activiteiten Commissie die ervoor zorgt dat alle Linea Rectanen een keer in de drie weken een super leuke activiteit voorgeschoteld krijgen. Dit is bijvoorbeeld, bowlen, lunchen, feesten, paintballen, midwinterbbqen, zwemmen, schaatsen, RunningDiner, ValentijnsDiner en nog veel meer.


Diescommissie

De Dies commissie zorgt elk jaar voor een leuk feest om de verjaardag van Linea Recta te vieren.


KasCo

De Kascontrole Commissie controleert het werk van de penningmeester een aantal keer per jaar. Deze commissie bestaat uit ongeveer 3 personen die redelijk wat ervaring hebben met financiën en zij kunnen op die manier goed controleren dat al het geld volgens de regels in en uit de vereniging gaat.


KickInCie

De Kick-in commissie probeert tijdens de Kick-In alle Linea Recta leden zo min mogelijk te laten slapen en zoveel mogelijk in de zon te laten zitten en te partyen. Ondertussen promoten ze zoveel mogelijk de vereniging bij de nieuwe UT-studenten door demo’s te geven, flyers uit te delen, alles onder te stickeren wat los en vast zit en zoveel mogelijk Linea Recta roze te verspreiden. Het coördineren van de leden, de materialen en de activiteiten doet deze commissie. Het is niet zo’n hele grote commissie maar wel een van de meest zonnige en meest feestelijke!


PromCie

Ieder jaar wordt een prom georganiseerd in samen werking met verschillende sportverenigingen in Enschede. Natuurlijk is er geen studenten gala zonder thema. De thema’s kunnen verschillen van Black & White tot galaxy. Ook dit jaar wordt het een geweldig feest en we hopen jullie daar te kunnen zien.


Reiscie

In 2019 zijn we voor het eerst op reis geweest met Linea Recta en omdat het een groot succes was, is de commissie gebleven! De ReisCie organiseert een stedentrip in een lang weekend. We proberen een bestemming te vinden die goedkoop is maar genoeg te bieden heeft aan uitjes, cultuur en bier. Als commissie ben je verantwoordelijk voor accommodatie, vervoer en een aantal geplande uitjes. Ter plekke regel je dat alles in goede banen verloopt en kun je volop genieten met je commissiegenoten van de mooie reis die jullie hebben georganiseerd. Laten we dit jaar weer een geweldige reis organiseren!


Verrek!

In zo’n spannende vereniging als Linea Recta gebeuren natuurlijk heel veel dingen. Om te zorgen dat iedereen op de hoogte blijft van alle gebeurtenissen en roddels, is er de Verrek!. Wij, de Verrek!cie, zijn het hele jaar op zoek naar sterke verhalen en leuke quotes om de nieuwsbrief mee te vullen. We zorgen dat iedereen op de hoogte is van de verhalen van de wedstrijden, de uitslagen daarvan en activiteiten die georganiseerd worden door Linea Recta. Verder zijn er altijd belangrijke data toegevoegd voor de komende periode. Al met al, door de Verrek!cie is alles te lezen wat er speelt binnen de vereniging. En let op wat je zegt, want je weet maar nooit wie er mee schrijft….

VTCie

De Verenigings Trainers Commissie bestaat uit 2 tot 3 personen die veel ervaring hebben met turnen. Zij zorgen ervoor dat er iedere training een Verenigings Trainer aanwezig is die de trainer helpt met les geven. Ook zorgen ze ervoor dat die VT’ers een keer per jaar een bijscholingsdag krijgen. Als laatste regelt de VTCie twee tot drie keer per jaar een hele toffe gast- / externe trainer.


WebCie

De commissie waar het allemaal om de website draait. Deze commissie heeft deze mooie website in elkaar gesleuteld en onderhoudt deze ook voor de vereniging. De Webcie is geen grote commissie maar wel een commissie met een grote verantwoordelijkheid omdat het om het visitekaartje van Linea Recta draait!


WedCie

Ieder jaar worden er wedstrijden georganiseerd vanuit de NSTB (Nederlandse Studenten Turn Bond), hierbij doen alle studententurnverenigingen van nederland mee. Daarom worden deze wedstrijden ook door het hele land gehouden. Als z’n wedstrijd in Enschede plaats vindt is het aan de wedstrijdcommissie om deze te organiseren. Juryleden zullen door de NSTB worden geregeld. De wedcie moet de toestellen via Bosan regelen, sponsoren zoeken om de wedstrijd te kunnen financieren, alle inschrijvingen regelen. De wedcie heeft ook als taak een datum en plaats voor de wedstrijd te kiezen, een thema te bedenken en medailles te kopen. Tijdens de trainingen maken we leden enthousiast om mee te doen en we hangen posters op in de zaal. Ook organiseren we na afloop van de wedstrijd een feest voor alle deelnemers. Het organiseren van de wedstrijd is een uitdaging, maar het is erg leuk om te doen!
Er is ook een GNSK wedstrijd per jaar, die ook in een van de studentensteden zal plaats vinden. Als er een GNSK wedstrijd in Enschede plaats vindt, zal de wedcie deze wedstrijd niet hoeven te organiseren omdat de GNSK commissie dan alles al regelt en met vragen naar het bestuur zal gaan.