november 12, 2015

Lidmaatschap

Lid worden

Voordat je besluit of je lid wilt worden, mag je natuurlijk eerst een paar keer meetrainen. Dit kan tijdens de open trainingen in september en februari, maar ook daarbuiten mag je altijd een paar keer meedoen. Daarna kun je besluiten of je lid wil worden van Linea Recta. Je lidmaatschap geldt tot wederopzegging, de minimale lidmaatschapsduur is tot einde van het collegejaar. Linea Recta is een vereniging voor studenten van de Universiteit Twente en de Saxion Hogeschool. Om lid te kunnen worden van onze vereniging heb je een Union Card nodig. Met de Union Card kun je ook deelnemen aan een heleboel andere activiteiten, zoals gratis zwemmen. Daarnaast dien je ook de verenigingsheffing voor Linea Recta te betalen. Deze verenigingsheffing is verplicht voor elke sportvereniging, niet alleen voor Linea Recta. Zonder de Union Card is het niet mogelijk om lid te worden van onze vereniging en wekelijks bij ons te trainen. Studenten van andere universiteiten die in hun eigen stad een sportkaart hebben, kunnen bij ons ook een Union Card krijgen en meetrainen.

 Prijsoverzicht Union Card Union Card aanvragen Lid worden

Uitschrijven

Wanneer je je wilt afmelden als lid moet je een mail sturen naar het bestuur. In het onderwerp zet je “uitschrijven lidmaatschap” en in de mail je naam. Je kunt je uitschrijven tot 1 augustus, wanneer je je te laat uitschrijft zul je toch nog contributie voor het komende jaar moeten betalen. bestuur [at] linearecta.utwente.nl

Contributie

Naast de Union Card en verenigingsheffing betaal je verder aan de vereniging Linea Recta: (bedragen onder voorbehoud)
  • €37,50 contributie per collegejaar (lidmaatschap september – augustus)
  • €50 voor barborg (voor meer informatie, zie bardiensten)
Voor half-jaar leden geldt:
  • €27,50 contributie (lidmaatschap september-februari of februari-augustus)
  • €30 voor barborg
De contributie wordt elk jaar tijdens de Algemene Leden Vergadering in het najaar vastgesteld. De contributie kan zo laag worden gehouden doordat de vereniging meehelpt met het draaien van bardiensten in de sportkantine. Een groot deel van de winst die Linea Recta maakt tijdens deze bardiensten wordt uitgekeerd aan de vereniging. Als lid word je gevraagd mee te helpen met het draaien van bardiensten. Dit is naast het helpen van je vereniging ook heel er leuk! Het maakt niet uit dat je nog nooit achter de bar hebt gestaan, je staat nooit alleen en daarnaast zijn er altijd mensen om je te helpen.